Ontmoet de orthodontist

Drs. F.M.J. Vermeulen

Mijn naam is Fleur Vermeulen en ik ben orthodontist en praktijkeigenaar van Ortho Fleur. Ik ben opgegroeid in Voorthuizen en heb op de middelbare school in Barneveld gezeten. Na mijn tandheelkunde studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (2003-2008), heb ik twee jaar met veel plezier gewerkt in Tandartsenpraktijk Vermeulen in Barneveld. In 2010 ben ik gestart met mijn specialisatie tot orthodontist aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). In oktober 2014 heb ik deze specialisatie voltooid. Daarna ben ik gelijk gestart met mijn eigen praktijk.

Fleur Vermeulen

Al vanaf het moment dat ik vroeger zelf een beugel had, wilde ik orthodontist worden. Een eigen praktijk geeft mij de mogelijkheid om orthodontie van een hoge kwaliteit aan mijn patiënten aan te bieden. Naast het behalen van een goed en mooi resultaat, vind ik het ook erg belangrijk dat mijn patiënt tevreden is. Het is voor mij en mijn team dan ook belangrijk dat de patiënt goed wordt ingelicht en de gelegenheid krijgt om alle vragen te stellen.

Ik ben ingeschreven in het BIG-register als orthodontist. Daarnaast ben ik lid van verschillende beroepsorganisaties, zoals de Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereninging voor Orthodontische Studie (NVOS), European Orthodontic Society (EOS), American Association of Orthodontics (AAO) en World Federation of Orthodontists (WFO). Door het volgen van congressen en lezen van vakliteratuur, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de orthodontie.

BIG-registratienummer: 99910728502