Ervaring van Rudy

De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

26 augustus 2021

Ervaring van Saar

De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

11 juni 2021

Ervaring van Lies

Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

16 april 2021

Ervaring van Gea

Mijn zoon en dochter hebben allebei hier een beugel gehad. Allebei een prachtig resultaat! Ook zeer tevreden over de gang van zaken.

08 april 2021

Ervaring van Gerthilde

De mensen daar zijn eigenlijk altijd aardig tegen me geweest. Er werd goed geholpen. Mijn tijd bij Ortho Fleur duurde ongeveer 3 jaar.

11 maart 2021

Ervaring van Jennifer

Mijn ervaring is heel fijn! Ik werd goed behandeld en de mensen die er werken zijn echt super aardig. Er werd 2,5 jaar geschat voor mijn beugelbehandeling en zo lang duurde het ook.

16 januari 2021

Ervaring van Van Leersum

Mijn ervaring is heel fijn! Ik werd goed behandeld en de mensen die er werken zijn echt super aardig. Er werd 2,5 jaar geschat voor mijn beugelbehandeling en zo lang duurde het ook.

16 december 2020

Ervaring van Annelies

Niet mijn glimlach, maar het behoud van mijn tanden en kiezen was het doel. Fantastische behandeling met Invisalign (onzichtbare) beugel in 10 maanden, met gewéldig resultaat.

03 november 2020

Ervaring van Gerline

Mijn ervaring bij Ortho Fleur is erg fijn en prettig geweest. Alles werd goed uitgelegd en steeds besproken. Ook het maken van een afspraak verliep erg soepel.

20 februari 2020

Ervaring van Hennieke

Wauw, wat een verandering! Ik ben superblij met mijn gebit nu. Als ik het vergelijk met voor de beugel is mijn gebit een stuk mooier geworden.

16 april 2019

Ervaring van Pieter-Jan

In januari 2017 was het zover; ik startte mijn beugeltraject bij Ortho Fleur. Ik was op dat moment 25, een leeftijd waarop je niet veel leeftijdsgenoten nog met een beugel ziet lopen.

11 oktober 2018

Ervaring van Dennis

Zeer vriendelijke medewerking, de behandeling ging voorspoedig en volgens afspraak. Ben zeer tevreden over het eindresultaat.

03 oktober 2018

Ervaring van Elianne

Bij Ortho Fleur heb ik een prettige beugelbehandeling gekregen. Van de eerste tot en met de laatste afspraak nemen ze je goed mee in hoe de behandeling verloopt.

21 september 2018

Ervaring van Finn

Ortho Fleur heeft een top team! Ze bieden een goede service en zijn vriendelijk. Je bent hier zeker geen nummer, maar een individuele patiënt.

25 juni 2018

Deel jouw ervaring

Ben je onlangs behandeld bij Ortho Fleur of ben je momenteel nog patiënt bij ons? We stellen het zeer op prijs als jij ook jouw ervaring met ons deelt! Aan de hand van de ervaringen kunnen wij onszelf verbeteren en andere websitebezoekers laten zien wat wij doen en hoe wij onze met patiënten samenwerken voor een mooie glimlach. Klik op de onderstaande knop!

Deel jouw ervaring

  • Ervaring van Rudy

    De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

    26 augustus 2021

  • Ervaring van Saar

    De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

    11 juni 2021

  • Ervaring van Lies

    Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

    16 april 2021

  • Ervaring van Gea

    Mijn zoon en dochter hebben allebei hier een beugel gehad. Allebei een prachtig resultaat! Ook zeer tevreden over de gang van zaken.

    08 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

  • Witte vlekken op tanden na beugel

    23 september 2021

  • Beugel elastiekjes dragen

    02 september 2021

  • Een beugel plaatsen, doet het pijn?

    12 augustus 2021

  • Gezonde kiezen trekken voor een beugelbehandeling

    05 augustus 2021