De praktijk

Onze locatie

Onze praktijk is gevestigd aan de Parmentierstraat op de Briellaerd in Barneveld, waar ook de Tandartsenpraktijk Vermeulen, Tandartspraktijk Puntgaaf en Tandartsenpraktijk Pronk gevestigd zijn. De praktijk is zowel met de fiets als met de auto goed bereikbaar. Vanaf de snelweg de A30, afrit Scherpenzeel, ben je er binnen enkele minuten. Er is dan ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is vanaf De Meerwaarde, het Johannes Fontanus College en het Van Lodenstein College tussen de 7 en 12 minuten fietsen.

Locatie van Ortho Fleur

Transparant, hygiënisch en duurzaam

Ons doel is om de praktijk een open, transparante uitstraling te geven, waar toch de privacy wordt gewaarborgd. Hiernaast vinden wij het erg belangrijk dat er volgens de nieuwste hygiënerichtlijnen gewerkt wordt.

Wachtruimte van Ortho Fleur

De praktijk heeft een warme ruimtelijke wachtruimte. Daarnaast is er een poetsruimte, zodat de mogelijkheid er is om de tanden te poetsen voordat je de stoel in gaat. Het doel is, dat zowel kinderen als volwassen patiënten zich welkom en vertrouwd voelen in de wachtkamer, maar ook in de behandelstoel. Ook is er gedacht aan de ouders die graag mee willen komen naar de behandeling, zodat zij alle gelegenheid krijgen om voldoende betrokken te zijn bij de behandeling van hun kind.

Behandelkamer van Ortho Fleur

Wij vinden het belangrijk dat kinderen met een beperking of angstige kinderen ook de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Hier is in de bouw van de praktijk al rekening mee gehouden, door middel van bijvoorbeeld een aparte behandelkamer en toegankelijkheid voor rolstoelen.