Onze locatie

De praktijk is zowel met de fiets als met de auto goed bereikbaar. Vanaf de snelweg de A30, afrit Scherpenzeel, ben je er binnen enkele minuten. Er is dan ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is vanaf De Meerwaarde, het Johannes Fontanus College en het Van Lodenstein College tussen de 7 en 12 minuten fietsen.

Transparant, hygiënisch en duurzaam

Ons doel is om de praktijk een open, transparante uitstraling te geven, waar toch de privacy wordt gewaarborgd. Hiernaast vinden wij het erg belangrijk dat er volgens de nieuwste hygiënerichtlijnen gewerkt wordt.

Locatie van Ortho Fleur

De praktijk heeft een warme ruimtelijke wachtruimte. Daarnaast is er een poetsruimte, zodat de mogelijkheid er is om de tanden te poetsen voordat je de stoel in gaat. Het doel is, dat zowel kinderen als volwassen patiënten zich welkom en vertrouwd voelen in de wachtkamer, maar ook in de behandelstoel. Ook is er gedacht aan de ouders die graag mee willen komen naar de behandeling, zodat zij alle gelegenheid krijgen om voldoende betrokken te zijn bij de behandeling van hun kind.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen met een beperking of angstige kinderen ook de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Hier is in de bouw van de praktijk al rekening mee gehouden, door middel van bijvoorbeeld een aparte behandelkamer en toegankelijkheid voor rolstoelen.

Wachtruimte van Ortho Fleur

Onze visie

Het gezamenlijke doel van ons team is orthodontie van een hoge kwaliteit leveren, aangepast op de wensen van de individuele patiënt, zodat patiënten tevreden en blij zijn met zowel het behandelverloop als het behandelresultaat.

Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen, de kauwfunctie verbeteren en vaak neemt het zelfvertrouwen toe. De praktijk is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen.

Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen. Ook kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsproblemen willen steeds vaker een beugel. Zij zijn in onze praktijk van harte welkom.

Welkom bij Ortho Fleur

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

 • Ervaring van Gea

  Mijn zoon en dochter hebben allebei hier een beugel gehad. Allebei een prachtig resultaat! Ook zeer tevreden over de gang van zaken.

  08 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Black Triangle: een driehoekig spleetje tussen de tanden

  17 november 2021

 • Een los slotje van je beugel

  04 november 2021

 • Gevolgen van nagelbijten

  21 oktober 2021

 • De geschiedenis van de beugel

  07 oktober 2021