Een druk en bewogen jaar

Het is een druk en bewogen jaar geweest voor Ortho Fleur. In oktober 2014 ontvingen wij onze eerste patiënten. Nu iets meer dan een jaar later zien we tientallen patiënten elke week in onze praktijk. Ook zijn er inmiddels alweer een aantal patiënten uit de beugel en stralend met een mooie glimlach.

In januari lanceerden wij onze nieuwe website. In februari kwam Rebecca van Rees werken bij Ortho Fleur en binnenkort komt er een nieuwe vaste assistente ons team versterken. Ondertussen gingen de voorbereidingen voor de bouw van ons nieuwe praktijkpand door. In november is de bouw gestart en inmiddels ligt de fundering er in.

Op naar 2016!

Wij hopen dat het komende jaar net zo voorspoedig zal gaan als het afgelopen jaar. We zijn blij met het vertrouwen van onze patiënten en de verwijzers. In de zomer 2016 zal ons praktijkpand aan de Parmentierstraat 15 in Barneveld klaar zijn, en zullen we daar onze patiënten verwelkomen.

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022