Een druk en bewogen jaar

Het is een druk en bewogen jaar geweest voor Ortho Fleur. In oktober 2014 ontvingen wij onze eerste patiënten. Nu iets meer dan een jaar later zien we tientallen patiënten elke week in onze praktijk. Ook zijn er inmiddels alweer een aantal patiënten uit de beugel en stralend met een mooie glimlach.

In januari lanceerden wij onze nieuwe website. In februari kwam Rebecca van Rees werken bij Ortho Fleur en binnenkort komt er een nieuwe vaste assistente ons team versterken. Ondertussen gingen de voorbereidingen voor de bouw van ons nieuwe praktijkpand door. In november is de bouw gestart en inmiddels ligt de fundering er in.

Op naar 2016!

Wij hopen dat het komende jaar net zo voorspoedig zal gaan als het afgelopen jaar. We zijn blij met het vertrouwen van onze patiënten en de verwijzers. In de zomer 2016 zal ons praktijkpand aan de Parmentierstraat 15 in Barneveld klaar zijn, en zullen we daar onze patiënten verwelkomen.

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023