Kies voor een aanvullende tandartsverzekering

Het wordt weer vroeg donker en kouder. Het eind van 2015 komt langzaam in zicht. Dit betekent dat het weer mogelijk is om de zorgverzekering aan te passen.

Orthodontie wordt in de meestal gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Om de behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed te krijgen moet dus een aanvullende verzekering afgesloten worden voor orthodontie. Sommige zorgverzekeraar hanteren hierbij een wachttijd van een jaar. Dit betekent dat er eerst een jaar premie betaald moet worden, voordat de behandeling vergoed wordt. Het is dus van belang tijdig de verzekering aan te passen.

Zorgverzekeraars vergelijken

Op dit moment zijn er veel verschillende zorgverzekeraars met heel veel verschillende pakketten en vergoedingen. Het is soms lastig om daar wijs uit te worden. Gelukkig zijn er websites die verschillende zorgverzekeraars met elkaar vergelijken, zoals vergelijkmondzorg.nl.

Is het tijd voor een beugelbehandeling?

Zeker als uw kind rond een leeftijd van 9-10 jaar is, is het verstandig om aan de tandarts te vragen of een orthodontische behandeling noodzakelijk is en op welke termijn. Natuurlijk kunt u altijd, ook zonder verwijzing van de tandarts, een afspraak maken bij de orthodontist voor een eerste consult om te beoordelen of een behandeling noodzakelijk is. Maak nu een afspraak bij Ortho Fleur.

Maak een afspraak

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023