Kies voor een aanvullende tandartsverzekering

Het wordt weer vroeg donker en kouder. Het eind van 2015 komt langzaam in zicht. Dit betekent dat het weer mogelijk is om de zorgverzekering aan te passen.

Orthodontie wordt in de meestal gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Om de behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed te krijgen moet dus een aanvullende verzekering afgesloten worden voor orthodontie. Sommige zorgverzekeraar hanteren hierbij een wachttijd van een jaar. Dit betekent dat er eerst een jaar premie betaald moet worden, voordat de behandeling vergoed wordt. Het is dus van belang tijdig de verzekering aan te passen.

Zorgverzekeraars vergelijken

Op dit moment zijn er veel verschillende zorgverzekeraars met heel veel verschillende pakketten en vergoedingen. Het is soms lastig om daar wijs uit te worden. Gelukkig zijn er websites die verschillende zorgverzekeraars met elkaar vergelijken, zoals vergelijkmondzorg.nl.

Is het tijd voor een beugelbehandeling?

Zeker als uw kind rond een leeftijd van 9-10 jaar is, is het verstandig om aan de tandarts te vragen of een orthodontische behandeling noodzakelijk is en op welke termijn. Natuurlijk kunt u altijd, ook zonder verwijzing van de tandarts, een afspraak maken bij de orthodontist voor een eerste consult om te beoordelen of een behandeling noodzakelijk is. Maak nu een afspraak bij Ortho Fleur.

Maak een afspraak

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022