Artikel in de Barneveldse krant

Afgelopen dinsdag is er in de Barneveldse Krant een artikel verschenen over de nieuwe orthodontiepraktijk van Ortho Fleur. In dit artikel bespreekt orthodontist Fleur Vermeulen het runnen van een eigen orthodontiepraktijk. Lees hieronder het artikel:

Ondernemer en orthodontist Fleur Vermeulen nam afgelopen zomer intrek in haar eerste, eigen praktijk aan de Parmentierstraat 15 in Barneveld. „Bij het runnen van een eigen praktijk komt veel kijken. Ik vind het heel leuk, maar de hoeveelheid werk heb ik iets onderschat. Als je ergens werkt, trek je aan het eind van de dag de deur achter je dicht. Nu ben ik 's avonds en in het weekend nog bezig met allerlei zaken voor de praktijk.”

Vermeulen werkte sinds 2008 bij haar vader in de praktijk aan de Koolhovenstraat 13 in Barneveld, waarbinnen ze sinds 2014 als zelfstandig orthodontist aan de slag ging. In november 2015 begon de bouw van haar eigen praktijk, genaamd Ortho Fleur. „Daarin heb ik lef getoond. Voor de financiering van een eigen zaak ben je extra afhankelijk van het aantal patiënten. Maar het gaat heel goed, ik mag niet klagen. Als het zo doorgaat, hoef ik niet bang te zijn dat mijn onderneming niet slaagt.”

De praktijk is ruim opgezet, zodat Vermeulen ook in de toekomst in dit gebouw kan blijven. „Ik werk nu met vier assistentes en er is ruimte om verder te groeien. Dus ik hoop de komende dertig, veertig jaar niet meer te verhuizen.”

  • Ervaring van Jan

    Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

    31 augustus 2023

  • Ervaring van Rosa

    Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

    07 juni 2023

  • Ervaring van Susanne

    Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

    04 mei 2023

  • Ervaring van Floor

    De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

    14 september 2022

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

  • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

    04 april 2024

  • Scheve tanden door verstandskiezen

    14 maart 2024

  • Gebitsbeschermers en beugels

    08 februari 2024

  • Elastiekjes bij een slotjesbeugel

    12 december 2023