Artikel in de Barneveldse krant

Afgelopen dinsdag is er in de Barneveldse Krant een artikel verschenen over de nieuwe orthodontiepraktijk van Ortho Fleur. In dit artikel bespreekt orthodontist Fleur Vermeulen het runnen van een eigen orthodontiepraktijk. Lees hieronder het artikel:

Ondernemer en orthodontist Fleur Vermeulen nam afgelopen zomer intrek in haar eerste, eigen praktijk aan de Parmentierstraat 15 in Barneveld. „Bij het runnen van een eigen praktijk komt veel kijken. Ik vind het heel leuk, maar de hoeveelheid werk heb ik iets onderschat. Als je ergens werkt, trek je aan het eind van de dag de deur achter je dicht. Nu ben ik 's avonds en in het weekend nog bezig met allerlei zaken voor de praktijk.”

Vermeulen werkte sinds 2008 bij haar vader in de praktijk aan de Koolhovenstraat 13 in Barneveld, waarbinnen ze sinds 2014 als zelfstandig orthodontist aan de slag ging. In november 2015 begon de bouw van haar eigen praktijk, genaamd Ortho Fleur. „Daarin heb ik lef getoond. Voor de financiering van een eigen zaak ben je extra afhankelijk van het aantal patiënten. Maar het gaat heel goed, ik mag niet klagen. Als het zo doorgaat, hoef ik niet bang te zijn dat mijn onderneming niet slaagt.”

De praktijk is ruim opgezet, zodat Vermeulen ook in de toekomst in dit gebouw kan blijven. „Ik werk nu met vier assistentes en er is ruimte om verder te groeien. Dus ik hoop de komende dertig, veertig jaar niet meer te verhuizen.”

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022