Artikel in de Barneveldse krant

„Bij een eigen praktijk komt veel kijken”

Afgelopen dinsdag is er in de Barneveldse Krant een artikel verschenen over de nieuwe orthodontiepraktijk van Ortho Fleur. In dit artikel bespreekt orthodontist Fleur Vermeulen het runnen van een eigen orthodontiepraktijk. Lees hieronder het artikel:

Ondernemer en orthodontist Fleur Vermeulen nam afgelopen zomer intrek in haar eerste, eigen praktijk aan de Parmentierstraat 15 in Barneveld. „Bij het runnen van een eigen praktijk komt veel kijken. Ik vind het heel leuk, maar de hoeveelheid werk heb ik iets onderschat. Als je ergens werkt, trek je aan het eind van de dag de deur achter je dicht. Nu ben ik 's avonds en in het weekend nog bezig met allerlei zaken voor de praktijk.”

Vermeulen werkte sinds 2008 bij haar vader in de praktijk aan de Koolhovenstraat 13 in Barneveld, waarbinnen ze sinds 2014 als zelfstandig orthodontist aan de slag ging. In november 2015 begon de bouw van haar eigen praktijk, genaamd Ortho Fleur. „Daarin heb ik lef getoond. Voor de financiering van een eigen zaak ben je extra afhankelijk van het aantal patiënten. Maar het gaat heel goed, ik mag niet klagen. Als het zo doorgaat, hoef ik niet bang te zijn dat mijn onderneming niet slaagt.”

De praktijk is ruim opgezet, zodat Vermeulen ook in de toekomst in dit gebouw kan blijven. „Ik werk nu met vier assistentes en er is ruimte om verder te groeien. Dus ik hoop de komende dertig, veertig jaar niet meer te verhuizen.”