Artikel in de Barneveldse krant

Afgelopen dinsdag is er in de Barneveldse Krant een artikel verschenen over de nieuwe orthodontiepraktijk van Ortho Fleur. In dit artikel bespreekt orthodontist Fleur Vermeulen het runnen van een eigen orthodontiepraktijk. Lees hieronder het artikel:

Ondernemer en orthodontist Fleur Vermeulen nam afgelopen zomer intrek in haar eerste, eigen praktijk aan de Parmentierstraat 15 in Barneveld. „Bij het runnen van een eigen praktijk komt veel kijken. Ik vind het heel leuk, maar de hoeveelheid werk heb ik iets onderschat. Als je ergens werkt, trek je aan het eind van de dag de deur achter je dicht. Nu ben ik 's avonds en in het weekend nog bezig met allerlei zaken voor de praktijk.”

Vermeulen werkte sinds 2008 bij haar vader in de praktijk aan de Koolhovenstraat 13 in Barneveld, waarbinnen ze sinds 2014 als zelfstandig orthodontist aan de slag ging. In november 2015 begon de bouw van haar eigen praktijk, genaamd Ortho Fleur. „Daarin heb ik lef getoond. Voor de financiering van een eigen zaak ben je extra afhankelijk van het aantal patiënten. Maar het gaat heel goed, ik mag niet klagen. Als het zo doorgaat, hoef ik niet bang te zijn dat mijn onderneming niet slaagt.”

De praktijk is ruim opgezet, zodat Vermeulen ook in de toekomst in dit gebouw kan blijven. „Ik werk nu met vier assistentes en er is ruimte om verder te groeien. Dus ik hoop de komende dertig, veertig jaar niet meer te verhuizen.”

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023