Coronamaatregelen bij Ortho Fleur

Patiëntinformatie voor bezoek aan de orthodontiepraktijk i.v.m. COVID-19 preventie

Om uw veiligheid te waarborgen nemen wij bij Ortho Fleur de onderstaande maatregelen. Wij vragen u vriendelijk om deze huisregels op te volgen.

  • Indien er sprake is van luchtwegklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts dan kan de afspraak niet doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk door via de mail of telefonisch.
  • Indien er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon dan kan de afspraak niet doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk door via de mail of telefonisch.
  • Kom op tijd op de afspraak. Als u te vroeg bent, kunnen wij u vragen om buiten de praktijk te wachten, bijvoorbeeld in de auto. Graag ook buiten de praktijk 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen respecteren.
  • Alleen degene met de afspraak mag de praktijk betreden. Begeleider(s), familieleden en/of anderen mogen niet mee naar binnen. Behalve bij het 1e consult of bespreking van het behandelplan mag er 1 ouder mee. Indien u vragen heeft over de behandeling van uw zoon of dochter mag u ons altijd bellen of mailen en in uitzonderingssituaties mag in overleg een ouder mee naar de behandeling. Wij doen dit om het aantal personen in de praktijk te beperken.
  • Kom met lege handen naar de praktijk. Laat mobiel en tas thuis of in de auto. Doe de beugel in en laat het beugelbakje thuis. Er is geen mogelijkheid om iets in de hand te houden of neer te leggen tijdens het bezoek aan de praktijk.
  • Bij binnenkomst onmiddellijk de handen desinfecteren en de vingers in elkaar haken zoals aangegeven op de instructie folder.
  • Het is niet toegestaan om de tanden te poetsen in de praktijk. Graag thuis zorgvuldig de tanden poetsen.

Online consult

Wij bieden een gratis en vrijblijvend online consult aan. Met dit online consult beoordeelt Ortho Fleur of een beugel wel of niet mogelijk en geadviseerd is. Klik op de onderstaande knop!

Vraag online consult aan