Alweer een jaar in de nieuwe orthodontiepraktijk

Een druk en bewogen jaar

Vandaag precies een jaar geleden was de eerste dag dat we patiënten ontvingen in onze nieuwe praktijk aan de Parmentierstraat. Het is een druk en bewogen jaar geweest. De eerste maanden was het nog een beetje wennen, maar nu hebben we alles goed op de rit.

Jubileum van onze orthodontiepraktijk

Afgelopen jaar is ons team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Naast mijn twee vaste krachten, Rebecca en Susanne, die mij hebben gesteund in de hele opbouw van de praktijk, is ook Lisa vast bij ons in dienst gekomen afgelopen jaar. Susanne en Lisa hebben dit jaar ook hun diploma voor tandartsassistente in ontvangst mogen nemen. Daarnaast versterkt Riana, een assistente met jarenlange ervaring in de orthodontie alweer een half jaar ons team. En als derde heeft Willemijn haar eerste stagejaar voor de opleiding tot tandartsassistente succesvol bij ons doorlopen.

Het team Ortho Fleur

Trots en dankbaar

Mede dankzij de enorme motivatie en inzet van mijn assistenten, kunnen we terugkijken op een succesvol jaar waarin onze praktijk gegroeid is. We hebben bij tientallen tevreden patiënten de orthodontische behandeling kunnen afronden en voorzien van een mooie glimlach. De praktijk is zo ingericht, om zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden aan onze patiënt. Natuurlijk blijven wij altijd bezig om de kwaliteit hoog te houden en de zorg te verbeteren. We staan daarom open voor suggesties of verbeterpunten.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen van de patiënten en zijn blij en dankbaar met de fijne samenwerking met onze verwijzers.