Alweer een jaar in de nieuwe orthodontiepraktijk

Het is een druk en bewogen jaar geweest. De eerste maanden was het nog een beetje wennen, maar nu hebben we alles goed op de rit.

Jubileum van onze orthodontiepraktijk

Afgelopen jaar is ons team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Naast mijn twee vaste krachten, Rebecca en Susanne, die mij hebben gesteund in de hele opbouw van de praktijk, is ook Lisa vast bij ons in dienst gekomen afgelopen jaar. Susanne en Lisa hebben dit jaar ook hun diploma voor tandartsassistente in ontvangst mogen nemen. Daarnaast versterkt Riana, een assistente met jarenlange ervaring in de orthodontie alweer een half jaar ons team. En als derde heeft Willemijn haar eerste stagejaar voor de opleiding tot tandartsassistente succesvol bij ons doorlopen.

Het team Ortho Fleur

Trots en dankbaar

Mede dankzij de enorme motivatie en inzet van mijn assistenten, kunnen we terugkijken op een succesvol jaar waarin onze praktijk gegroeid is. We hebben bij tientallen tevreden patiënten de orthodontische behandeling kunnen afronden en voorzien van een mooie glimlach. De praktijk is zo ingericht, om zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden aan onze patiënt. Natuurlijk blijven wij altijd bezig om de kwaliteit hoog te houden en de zorg te verbeteren. We staan daarom open voor suggesties of verbeterpunten.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen van de patiënten en zijn blij en dankbaar met de fijne samenwerking met onze verwijzers.

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022