Alweer een jaar in de nieuwe orthodontiepraktijk

Het is een druk en bewogen jaar geweest. De eerste maanden was het nog een beetje wennen, maar nu hebben we alles goed op de rit.

Jubileum van onze orthodontiepraktijk

Afgelopen jaar is ons team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Naast mijn twee vaste krachten, Rebecca en Susanne, die mij hebben gesteund in de hele opbouw van de praktijk, is ook Lisa vast bij ons in dienst gekomen afgelopen jaar. Susanne en Lisa hebben dit jaar ook hun diploma voor tandartsassistente in ontvangst mogen nemen. Daarnaast versterkt Riana, een assistente met jarenlange ervaring in de orthodontie alweer een half jaar ons team. En als derde heeft Willemijn haar eerste stagejaar voor de opleiding tot tandartsassistente succesvol bij ons doorlopen.

Het team Ortho Fleur

Trots en dankbaar

Mede dankzij de enorme motivatie en inzet van mijn assistenten, kunnen we terugkijken op een succesvol jaar waarin onze praktijk gegroeid is. We hebben bij tientallen tevreden patiënten de orthodontische behandeling kunnen afronden en voorzien van een mooie glimlach. De praktijk is zo ingericht, om zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden aan onze patiënt. Natuurlijk blijven wij altijd bezig om de kwaliteit hoog te houden en de zorg te verbeteren. We staan daarom open voor suggesties of verbeterpunten.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen van de patiënten en zijn blij en dankbaar met de fijne samenwerking met onze verwijzers.

 • Ervaring van Jan

  Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

  31 augustus 2023

 • Ervaring van Rosa

  Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

  07 juni 2023

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Gebitsbeschermers en beugels

  08 februari 2024

 • Elastiekjes bij een slotjesbeugel

  12 december 2023

 • Witte vlekken op tanden na beugel

  31 oktober 2023

 • Gezonde kiezen trekken voor een beugel

  19 september 2023