Artikel in Barneveldse Krant

In dit artikel bespreekt orthodontist Fleur Vermeulen de voortgang van de bouw. Lees hieronder het artikel:

BARNEVELD De nieuwbouw van een eigen orthodontiepraktijk voor Ortho Fleur loopt op schema. Dat laat praktijkeigenaar Fleur Vermeulen weten. Naar verwachting wordt de nieuwe praktijk aan de Parmentierstraat op bedrijventerrein De Briellaerd in juli opgeleverd. „Ik kijk er naar uit.”

Met de in december gestarte nieuwbouw wordt voor Fleur Vermeulen een droom werkelijkheid. „Al vanaf mijn tiende wilde ik orthodontist worden, liefst met een eigen praktijk”, schetst zij. In oktober 2014 begon zij aan de Koolhovenstraat 13, waar ook haar vader met Tandartsenpraktijk Vermeulen gevestigd is. „De ruimte die ik daar tot mijn beschikking had was prima om te starten, maar de praktijk groeit. Om die reden is ervoor gekozen om elders op het bedrijventerrein een eigen pand te bouwen.”

Ortho Fleur wil heel graag op De Briellaerd blijven. „Naast de tandartsenpraktijk van mijn vader zijn hier in de buurt ook Tandartspraktijk Puntgaaf en Tandartsenpraktijk Pronk gevestigd. Daarnaast speelt de goede bereikbaarheid en de parkeergelegenheid een belangrijke rol”, verklaart ze. Haar wensen worden vervuld.

Uitgangspunten van de nieuwe praktijk zijn een 'open, vriendelijke uitstraling' met een 'strakke inrichting'. „Binnen kiezen we voor een efficiënt en functioneel resultaat. In mijn vak is hygiëne natuurlijk ontzettend belangrijk”, schetst Vermeulen. Aan de buitenkant van het pand wordt onder meer natuursteen aangebracht. „Dat moet het geheel toch een warme uitstraling geven.”

Naar verwachting wordt de bouw in juli afgerond. „Daar kijk ik naar uit”, stelt Vermeulen, die ook volop kansen voor verdere uitbreiding van het team ziet. „Dat is een volgende wens die dan te verwezenlijken is.”

Bron: Barneveldse Krant

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023