Mijn droom wordt werkelijkheid

Na jarenlang studeren en maandenlange voorbereidingen gaat mijn droom, een eigen orthodontiepraktijk, eindelijk werkelijkheid worden. Maar waar komt die praktijk dan? En hoe komt die eruit te zien?

Kavel van de nieuwe orthodontiepraktijk

De locatie

De praktijk zal gevestigd worden aan de Parmentierstraat op de Briellaerd in Barneveld, waar ook de Tandartsenpraktijk Vermeulen, Tandartspraktijk Puntgaaf en Tandartsenpraktijk Pronk gevestigd zijn. De praktijk is zowel met de fiets als met de auto goed bereikbaar. Vanaf de snelweg de A30, afrit Scherpenzeel, ben je er binnen enkele minuten. Er zal dan ook voldoende gratis parkeergelegenheid komen. Het is vanaf De Meerwaarde, het Johannes Fontanus College en het Van Lodenstein College tussen de 7 en 12 minuten fietsen.

De praktijk

Transparant, hygiënisch en duurzaam

Ons doel is om de praktijk een open, transparante uitstraling te geven, waar toch de privacy wordt gewaarborgd. Hiernaast vinden wij het erg belangrijk dat er volgens de nieuwste hygiënerichtlijnen gewerkt wordt. Ten slotte is ons doel om duurzaam en zo milieuvriendelijke mogelijk de praktijk op te bouwen.

In de praktijk zal een warme ruimtelijke wachtruimte komen. Daarnaast komt de poetsruimte, zodat de mogelijkheid er is om de tanden te poetsen voordat je de stoel in gaat. Het doel is, dat zowel kinderen als volwassen patiënten zich welkom en vertrouwd voelen in de wachtkamer, maar ook in de behandelstoel. Ook is er gedacht aan de ouders die graag mee willen komen naar de behandeling, zodat zij alle gelegenheid krijgen om voldoende betrokken te zijn bij de behandeling van hun kind.

Voor mij is het van belang dat kinderen met een beperking of angstige kinderen ook de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Hier wordt in de bouw van de praktijk al rekening mee gehouden, door middel van bijvoorbeeld een aparte behandelkamer en toegankelijkheid voor rolstoelen.

Zomer 2016 kunnen we in de nieuwe praktijk beginnen!

Helaas duurt het nog even voordat de praktijk klaar is. De eerste schep is in november de grond ingegaan. Naar verwachting kunnen de patiënten in de zomer van 2016 in de nieuwe praktijk verwelkomd worden. Tot die tijd, zullen de behandelingen plaatsvinden in de Tandartsenpraktijk Vermeulen in Barneveld en Voorthuizen.

Bekijk de voortgang

Benieuwd naar de voortgang van de bouwwerkzaamheden? Klik op de onderstaande knop voor het laatste nieuws vanuit de bouwplaats.

Bekijk de voortgang

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023