Ortho Fleur is weer volledig geopend!

Hervatting van reguliere mondzorg

De afgelopen maanden is onze maatschappij sterk getroffen door de uitbraak van het coronavirus. Om verspreiding hiervan te beperken heeft onze beroepsvereniging ons opgeroepen om de reguliere zorg vanaf 15 maart op te schorten. Wij hebben toen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen. Gelukkig neemt het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames in Nederland af. De gezondheid van het gebit is erg belangrijk voor de algemene gezondheid. Daarom heeft de overheid samen met de mondzorgorganisaties besloten om tandartsen en orthodontisten de reguliere zorg te laten hervatten.

Opnieuw inplannen van geannuleerde afspraken

We zullen daarom de afspraken opnieuw inplannen die wij vanaf 15 maart hebben moeten annuleren. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo spoedig mogelijk in te plannen. Voor vragen mag u ons bellen of mailen.

Online consult

Wij bieden een gratis en vrijblijvend online consult aan. Met dit online consult beoordeelt Ortho Fleur of een beugel wel of niet mogelijk en geadviseerd is. Klik op de onderstaande knop!

Vraag online consult aan

Maatregelen in de praktijk

Om uw veiligheid te waarborgen nemen we wel de volgende maatregelen:

  • Indien er sprake is van luchtwegklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts dan kan de afspraak niet doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk door via de mail.
  • Indien er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon dan kan de afspraak niet doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk door via de mail.
  • De praktijk mag pas 1 minuut voor de afgesproken tijd betreden worden. Indien men te vroeg arriveert graag buiten de praktijk wachten, bijvoorbeeld in de auto. Graag ook buiten de praktijk de 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen respecteren.
  • Alleen degene met de afspraak mag de praktijk betreden. Begeleider(s), familieleden en/of anderen mogen niet mee naar binnen.
  • Als ouders of verzorgers vragen hebben over de behandeling, graag deze per mail of telefoon aan ons doorgeven, dan zullen wij deze tijdens of na de afspraak beantwoorden.
  • Kom met lege handen naar de praktijk. Laat mobiel en tas thuis of in de auto. Doe de beugel in en laat het beugelbakje thuis. Er is geen mogelijkheid om iets in de hand te houden of neer te leggen tijdens het bezoek aan de praktijk.
  • Bij binnenkomst onmiddellijk de handen desinfecteren en de vingers in elkaar haken zoals aangegeven op de instructieposter in de praktijk. Dit is om te voorkomen dan dat er deurkrukken, tafel- en stoeloppervlakken, de eigen neus of mond worden aangeraakt.
  • Het is onmogelijk de tanden te poetsen in de praktijk, graag thuis al grondig de tanden poetsen.
  • Het patiëntentoilet is afgesloten, graag uw begrip hiervoor.