Ortho Fleur werkt alweer drie vanuit de Parmentierstraat!

Afgelopen donderdag 15 augustus werkt Ortho Fleur alweer drie jaar vanuit haar nieuwe praktijk aan de Parmentierstraat. Dit hebben wij niet zo uitbundig gevierd als 2 jaar geleden, omdat het in onze vakantie viel. Met veel plezier hebben wij vele patiënten meer tevreden met hun glimlach mogen maken. Ons team is groter geworden en ik ben trots als ik zeg dat we nog steeds samen werken als een team.

Certificatie

Vorig jaar zijn wij gecertificeerd, wat wil zeggen dat wij werken in onze praktijk volgens de richtlijnen en wetgeving die gelden in onze branche.

Intra-oraal scanner

Afgelopen jaar hebben wij een intra-oraal scanner aangeschaft, waardoor patiënten niet meer hoeven happen, maar wij een 3D scan kunnen maken van het gebit.

Open dag

Vorig jaar hebben wij een hele succesvolle open dag gehad, waarbij (toekomstige) patiënten alvast een kijkje in de keuken konden nemen.

Bedankt!

Ik ben erg blij en dankbaar voor het vertrouwen dat onze verwijzers en onze patiënten in ons hebben. Wij zullen ons best blijven doen om ook in de toekomst onze patiënten naar tevredenheid te behandelen.

Ortho Fleur werkt alweer drie vanuit de Parmentierstraat!

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022