Ortho Fleur werkt alweer drie vanuit de Parmentierstraat!

De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen

Afgelopen donderdag 15 augustus werkt Ortho Fleur alweer drie jaar vanuit haar nieuwe praktijk aan de Parmentierstraat. Dit hebben wij niet zo uitbundig gevierd als 2 jaar geleden, omdat het in onze vakantie viel. Met veel plezier hebben wij vele patiënten meer tevreden met hun glimlach mogen maken. Ons team is groter geworden en ik ben trots als ik zeg dat we nog steeds samen werken als een team.

Certificatie

Vorig jaar zijn wij gecertificeerd, wat wil zeggen dat wij werken in onze praktijk volgens de richtlijnen en wetgeving die gelden in onze branche.

Intra-oraal scanner

Afgelopen jaar hebben wij een intra-oraal scanner aangeschaft, waardoor patiënten niet meer hoeven happen, maar wij een 3D scan kunnen maken van het gebit.

Open dag

Vorig jaar hebben wij een hele succesvolle open dag gehad, waarbij (toekomstige) patiënten alvast een kijkje in de keuken konden nemen.

Bedankt!

Ik ben erg blij en dankbaar voor het vertrouwen dat onze verwijzers en onze patiënten in ons hebben. Wij zullen ons best blijven doen om ook in de toekomst onze patiënten naar tevredenheid te behandelen.

Ortho Fleur werkt alweer drie vanuit de Parmentierstraat!