Ortho Fleur werkt alweer drie vanuit de Parmentierstraat!

Afgelopen donderdag 15 augustus werkt Ortho Fleur alweer drie jaar vanuit haar nieuwe praktijk aan de Parmentierstraat. Dit hebben wij niet zo uitbundig gevierd als 2 jaar geleden, omdat het in onze vakantie viel. Met veel plezier hebben wij vele patiënten meer tevreden met hun glimlach mogen maken. Ons team is groter geworden en ik ben trots als ik zeg dat we nog steeds samen werken als een team.

Certificatie

Vorig jaar zijn wij gecertificeerd, wat wil zeggen dat wij werken in onze praktijk volgens de richtlijnen en wetgeving die gelden in onze branche.

Intra-oraal scanner

Afgelopen jaar hebben wij een intra-oraal scanner aangeschaft, waardoor patiënten niet meer hoeven happen, maar wij een 3D scan kunnen maken van het gebit.

Open dag

Vorig jaar hebben wij een hele succesvolle open dag gehad, waarbij (toekomstige) patiënten alvast een kijkje in de keuken konden nemen.

Bedankt!

Ik ben erg blij en dankbaar voor het vertrouwen dat onze verwijzers en onze patiënten in ons hebben. Wij zullen ons best blijven doen om ook in de toekomst onze patiënten naar tevredenheid te behandelen.

Ortho Fleur werkt alweer drie vanuit de Parmentierstraat!

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023