Spreekbeurt of werkstuk over beugels

Sommige kinderen die bij Ortho Fleur hun beugel hebben, houden hun spreekbeurt of werkstuk over beugels. Het is leuk om uit te leggen aan de klas wat voor beugels er zijn, omdat veel klasgenoten een beugel krijgen of al hebben.

Informatiefolders en voorbeeldbeugels van Ortho Fleur

Ben jij patiënt bij Ortho Fleur en wil je ook je spreekbeurt of werkstuk over beugels houden, dan hebben wij informatiefolders en voorbeeldbeugels om te laten zien. Dit mag je bij de praktijk op komen halen, grote kans dat je dan een goede beoordeling krijgt!

Geef jij ook een spreekbeurt over beugels?

De Gouden Beugel Award

Ook op de website van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten) is veel informatie te vinden. Elk jaar wordt door de NVvO ook de Gouden Beugel Award uitgereikt voor het mooiste, beste, origineelste, meest informatieve of grappigste werkstuk over orthodontie.

 • Ervaring van Jan

  Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

  31 augustus 2023

 • Ervaring van Rosa

  Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

  07 juni 2023

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Voordelen en nadelen van Invisalign

  07 mei 2024

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  04 april 2024

 • Scheve tanden door verstandskiezen

  14 maart 2024

 • Gebitsbeschermers en beugels

  08 februari 2024