Spreekbeurt of werkstuk over beugels

Sommige kinderen die bij Ortho Fleur hun beugel hebben, houden hun spreekbeurt of werkstuk over beugels. Het is leuk om uit te leggen aan de klas wat voor beugels er zijn, omdat veel klasgenoten een beugel krijgen of al hebben.

Informatiefolders en voorbeeldbeugels van Ortho Fleur

Ben jij patiënt bij Ortho Fleur en wil je ook je spreekbeurt of werkstuk over beugels houden, dan hebben wij informatiefolders en voorbeeldbeugels om te laten zien. Dit mag je bij de praktijk op komen halen, grote kans dat je dan een goede beoordeling krijgt!

Geef jij ook een spreekbeurt over beugels?

De Gouden Beugel Award

Ook op de website van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten) is veel informatie te vinden. Elk jaar wordt door de NVvO ook de Gouden Beugel Award uitgereikt voor het mooiste, beste, origineelste, meest informatieve of grappigste werkstuk over orthodontie.

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023