Spreekbeurt of werkstuk over beugels

Sommige kinderen die bij Ortho Fleur hun beugel hebben, houden hun spreekbeurt of werkstuk over beugels. Het is leuk om uit te leggen aan de klas wat voor beugels er zijn, omdat veel klasgenoten een beugel krijgen of al hebben.

Informatiefolders en voorbeeldbeugels van Ortho Fleur

Ben jij patiënt bij Ortho Fleur en wil je ook je spreekbeurt of werkstuk over beugels houden, dan hebben wij informatiefolders en voorbeeldbeugels om te laten zien. Dit mag je bij de praktijk op komen halen, grote kans dat je dan een goede beoordeling krijgt!

Geef jij ook een spreekbeurt over beugels?

De Gouden Beugel Award

Ook op de website van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten) is veel informatie te vinden. Elk jaar wordt door de NVvO ook de Gouden Beugel Award uitgereikt voor het mooiste, beste, origineelste, meest informatieve of grappigste werkstuk over orthodontie.

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022