Alweer tweeënhalve maand geleden

Ondanks de goede voorbereidingen van ons team was deze eerste werkdag een klein beetje spannend en onwennig. Gelukkig was er volop begrip van onze patiënten over kleine opstartproblemen en hebben we vele positieve reacties gekregen op de praktijk.

Trots en dankbaar

Heel erg trots en dankbaar zijn we dat we op deze plek onze patiënten mogen behandelen. De praktijk biedt ons alle mogelijkheden om hygiënisch en efficiënt te werken en bovendien hoge kwaliteit te leveren.

Nu we helemaal gewend zijn, komt er tijd om de laatste dingen in het interieur af te ronden of aan te passen. We hopen nog jaren met plezier onze patiënten hier te mogen verwelkomen.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat Ortho Fleur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een eerste consult! Klik op de onderstaande knop.

Maak een afspraak

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023