Alweer tweeënhalve maand geleden

Ondanks de goede voorbereidingen van ons team was deze eerste werkdag een klein beetje spannend en onwennig. Gelukkig was er volop begrip van onze patiënten over kleine opstartproblemen en hebben we vele positieve reacties gekregen op de praktijk.

Trots en dankbaar

Heel erg trots en dankbaar zijn we dat we op deze plek onze patiënten mogen behandelen. De praktijk biedt ons alle mogelijkheden om hygiënisch en efficiënt te werken en bovendien hoge kwaliteit te leveren.

Nu we helemaal gewend zijn, komt er tijd om de laatste dingen in het interieur af te ronden of aan te passen. We hopen nog jaren met plezier onze patiënten hier te mogen verwelkomen.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat Ortho Fleur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een eerste consult! Klik op de onderstaande knop.

Maak een afspraak

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022