Naam: Daniel

Leeftijd: 23

In 2016 kwamen de eerste gesprekken en werd er geadviseerd vanuit Fleur dat we moesten wachten tot ik uitgegroeid was om de behandeling in te gaan. Mijn kaak stond niet helemaal goed gepositioneerd en ik had een onderbeet.

September 2020 ben ik teruggekomen en konden we het traject beginnen. Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en haar collega's en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen, ze houden je perfect op de hoogte van de situatie en zijn allemaal leuke meiden!

Voor de leukigheid kom je hier niet natuurlijk, je wilt ook goed geholpen worden. En ik kan iedereen garanderen dat hier kwaliteit prioriteit nummer 1 heeft. Er wordt altijd goed overlegd onderling wat de juiste keuze is. Daarbij was ik op mijn gemak hier, ik ben geopereerd door dr. Xi en die vertelde dat hij een hele fijne samenwerking heeft met Ortho Fleur.

Na mijn operatie begin dit jaar (januari 2022) sprak ik een week later met dr. Xi en die vertelde mij dat mijn gebit perfect gepositioneerd stond om de operatie uit te voeren. Omdat het voorwerk zo goed was van Ortho Fleur heb ik na mijn operatie nog maar 6 maanden mijn beugel gedragen. Wat normaal wel tot 12 maanden kan duren werd mij verteld.

Ik wil afsluiten met iedereen die mij bij Ortho Fleur heeft geholpen te bedanken en ik durf met veel vertrouwen te zeggen dat ik door niemand anders geholpen zou willen worden!

 • Ervaring van Jan

  Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

  31 augustus 2023

 • Ervaring van Rosa

  Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

  07 juni 2023

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Voordelen en nadelen van Invisalign

  07 mei 2024

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  04 april 2024

 • Scheve tanden door verstandskiezen

  14 maart 2024

 • Gebitsbeschermers en beugels

  08 februari 2024