Orthodontist bij Ortho Fleur

Ik heb de opleiding tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gedaan en heb deze in 2017 afgerond. Hierna ben ik gelijk verder gegaan met de specialisatie orthodontie bij het UMCG in Groningen. In 2021 heb ik de opleiding afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als waarnemend orthodontist in verschillende orthodontiepraktijken.

Wat ik zo leuk vind aan orthodontie is de uitdaging om voor elke patiënt functioneel en esthetisch een zo goed mogelijk behandelplan te maken en om samen met de patiënt naar een gemeenschappelijk doel toe te werken. Dit is echt teamwork. Wat ik leuk vind aan werken bij Ortho Fleur is de sfeer in de praktijk en dat de tijd genomen wordt voor persoonlijke aandacht voor elke patiënt.

Ik sta als orthodontist ingeschreven in het BIG-register. Daarnaast ben ik lid van de beroepsorganisaties Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO) en European Orthodontic Society (EOS).

BIG-registratienummer: 29922818802

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Beugel op latere leeftijd

  17 november 2022

 • Verschil tussen metalen slotjes en witte slotjes

  20 oktober 2022

 • De orthodontist en de tandarts

  06 oktober 2022

 • Bang voor de orthodontist

  08 september 2022