Orthodontist bij Ortho Fleur

Ik heb de opleiding tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gedaan en heb deze in 2017 afgerond. Hierna ben ik gelijk verder gegaan met de specialisatie orthodontie bij het UMCG in Groningen. In 2021 heb ik de opleiding afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als waarnemend orthodontist in verschillende orthodontiepraktijken.

Wat ik zo leuk vind aan orthodontie is de uitdaging om voor elke patiënt functioneel en esthetisch een zo goed mogelijk behandelplan te maken en om samen met de patiënt naar een gemeenschappelijk doel toe te werken. Dit is echt teamwork. Wat ik leuk vind aan werken bij Ortho Fleur is de sfeer in de praktijk en dat de tijd genomen wordt voor persoonlijke aandacht voor elke patiënt.

Ik sta als orthodontist ingeschreven in het BIG-register. Daarnaast ben ik lid van de beroepsorganisaties Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO) en European Orthodontic Society (EOS).

BIG-registratienummer: 29922818802

 • Ervaring van Jan

  Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

  31 augustus 2023

 • Ervaring van Rosa

  Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

  07 juni 2023

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Witte vlekken op tanden na beugel

  31 oktober 2023

 • Gezonde kiezen trekken voor een beugel

  19 september 2023

 • Nachtbeugel en spalk

  24 augustus 2023

 • Wanneer mag mijn beugel eruit?

  06 juli 2023