Orthodontist en praktijkeigenaar van Ortho Fleur

Ik ben opgegroeid in Voorthuizen en heb op de middelbare school in Barneveld gezeten. Na mijn tandheelkunde studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (2003-2008), heb ik twee jaar met veel plezier gewerkt in Tandartsenpraktijk Vermeulen in Barneveld. In 2010 ben ik gestart met mijn specialisatie tot orthodontist aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). In oktober 2014 heb ik deze specialisatie voltooid. Daarna ben ik gelijk gestart met mijn eigen praktijk.

Al vanaf het moment dat ik vroeger zelf een beugel had, wilde ik orthodontist worden. Een eigen praktijk geeft mij de mogelijkheid om orthodontie van een hoge kwaliteit aan mijn patiënten aan te bieden. Naast het behalen van een goed en mooi resultaat, vind ik het ook erg belangrijk dat mijn patiënt tevreden is. Het is voor mij en mijn team dan ook belangrijk dat de patiënt goed wordt ingelicht en de gelegenheid krijgt om alle vragen te stellen.

Ik ben ingeschreven in het BIG-register als orthodontist. Daarnaast ben ik lid van verschillende beroepsorganisaties, zoals de Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereninging voor Orthodontische Studie (NVOS), European Orthodontic Society (EOS), American Association of Orthodontics (AAO) en World Federation of Orthodontists (WFO). Door het volgen van congressen en lezen van vakliteratuur, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de orthodontie.

BIG-registratienummer: 99910728502

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022

 • De risico's van geen beugelbehandeling

  21 april 2022

 • Kom je er ooit vanaf? Vijf vragen over het spalkje in je mond

  07 april 2022