Orthodontist en praktijkeigenaar van Ortho Fleur

Ik ben opgegroeid in Voorthuizen en heb op de middelbare school in Barneveld gezeten. Na mijn tandheelkunde studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (2003-2008), heb ik twee jaar met veel plezier gewerkt in Tandartsenpraktijk Vermeulen in Barneveld. In 2010 ben ik gestart met mijn specialisatie tot orthodontist aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). In oktober 2014 heb ik deze specialisatie voltooid. Daarna ben ik gelijk gestart met mijn eigen praktijk.

Al vanaf het moment dat ik vroeger zelf een beugel had, wilde ik orthodontist worden. Een eigen praktijk geeft mij de mogelijkheid om orthodontie van een hoge kwaliteit aan mijn patiënten aan te bieden. Naast het behalen van een goed en mooi resultaat, vind ik het ook erg belangrijk dat mijn patiënt tevreden is. Het is voor mij en mijn team dan ook belangrijk dat de patiënt goed wordt ingelicht en de gelegenheid krijgt om alle vragen te stellen.

Ik ben ingeschreven in het BIG-register als orthodontist. Daarnaast ben ik lid van verschillende beroepsorganisaties, zoals de Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereninging voor Orthodontische Studie (NVOS), European Orthodontic Society (EOS), American Association of Orthodontics (AAO) en World Federation of Orthodontists (WFO). Door het volgen van congressen en lezen van vakliteratuur, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de orthodontie.

BIG-registratienummer: 99910728502

 • Ervaring van Jan

  Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

  31 augustus 2023

 • Ervaring van Rosa

  Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

  07 juni 2023

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Gedeeltelijk gesloten tijdens de zomervakantie

  24 juli 2024

 • Wat kun je eten met een beugel?

  16 juli 2024

 • Beugel elastiekjes: alles wat je moet weten

  11 juni 2024

 • Voordelen en nadelen van Invisalign

  07 mei 2024