Orthodontist en praktijkeigenaar van Ortho Fleur

Ik ben opgegroeid in Voorthuizen en heb op de middelbare school in Barneveld gezeten. Na mijn tandheelkunde studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (2003-2008), heb ik twee jaar met veel plezier gewerkt in Tandartsenpraktijk Vermeulen in Barneveld. In 2010 ben ik gestart met mijn specialisatie tot orthodontist aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). In oktober 2014 heb ik deze specialisatie voltooid. Daarna ben ik gelijk gestart met mijn eigen praktijk.

Al vanaf het moment dat ik vroeger zelf een beugel had, wilde ik orthodontist worden. Een eigen praktijk geeft mij de mogelijkheid om orthodontie van een hoge kwaliteit aan mijn patiënten aan te bieden. Naast het behalen van een goed en mooi resultaat, vind ik het ook erg belangrijk dat mijn patiënt tevreden is. Het is voor mij en mijn team dan ook belangrijk dat de patiënt goed wordt ingelicht en de gelegenheid krijgt om alle vragen te stellen.

Ik ben ingeschreven in het BIG-register als orthodontist. Daarnaast ben ik lid van verschillende beroepsorganisaties, zoals de Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereninging voor Orthodontische Studie (NVOS), European Orthodontic Society (EOS), American Association of Orthodontics (AAO) en World Federation of Orthodontists (WFO). Door het volgen van congressen en lezen van vakliteratuur, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de orthodontie.

BIG-registratienummer: 99910728502

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023