Gratis en vrijblijvend beugeladvies

Tijdens het eerste bezoek aan de orthodontist beoordelen wij jouw gebitssituatie. De orthodontist kijkt dan naar het gezicht, de lippen en de mond tijdens het lachen en het spreken. Daarnaast wordt ook in de mond gekeken naar de tanden, het tandvlees en hoe de tanden en kiezen op elkaar staan. Echter is het soms moeilijk om fysiek naar onze praktijk te komen. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvend online consult aan. Hiermee krijg je persoonlijk advies over een eventuele beugelbehandeling.

Let op: naast het online consult is ook een fysiek bezoek aan onze praktijk een vereiste voor het starten met een beugelbehandeling. Dit bezoek brengt kosten met zich mee, zoals vastgesteld door de NZA.

Foto's van jouw gebit

Om zo goed mogelijk te adviseren hebben wij vijf foto's van jouw gebit nodig. Deze kunnen via het invulformulier worden toegevoegd. Tip: het is handig om iemand anders te vragen als fotograaf, aangezien het lastig is om deze foto’s zelf te maken.

Foto 1: voorkant

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 2: zijkant (rechts)

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 3: zijkant (links)

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 4: onderkaak

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 5: bovenkaak

Benodigde foto's voor het online consult

Vul de onderstaande gegevens in

Nadat je de gegevens hebt ingevuld en de foto’s hebt geüpload naar onze website wordt de aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Houd je e-mail goed in de gaten, en controleer ook je spamfolder!

Fields marked with * are required
Bestand uploaden...

Bestanden:

  Bestand uploaden...

  Bestanden:

   Bestand uploaden...

   Bestanden:

    Bestand uploaden...

    Bestanden:

     Bestand uploaden...

     Bestanden:


      Let op!

      Nadat het bericht is verstuurd word je doorverwezen naar de bevestigingspagina en ontvang je een kopie van het bericht op jouw e-mailadres. Word je niet doorverwezen naar deze bevestigingspagina? Klik dan nogmaals op de verzendknop of bel naar 0342-451117.


      • Ervaring van Jan

       Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

       31 augustus 2023

      • Ervaring van Rosa

       Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

       07 juni 2023

      • Ervaring van Susanne

       Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

       04 mei 2023

      • Ervaring van Floor

       De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

       14 september 2022

      Ervaringen van onze patiënten

      Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

      Bekijk alle ervaringen

      • Gezonde kiezen trekken voor een beugel

       19 september 2023

      • Nachtbeugel en spalk

       24 augustus 2023

      • Wanneer mag mijn beugel eruit?

       06 juli 2023

      • Beugel elastiekjes dragen

       07 juni 2023