Gratis en vrijblijvend beugeladvies

Tijdens het eerste bezoek aan de orthodontist beoordelen wij jouw gebitssituatie. De orthodontist kijkt dan naar het gezicht, de lippen en de mond tijdens het lachen en het spreken. Daarnaast wordt ook in de mond gekeken naar de tanden, het tandvlees en hoe de tanden en kiezen op elkaar staan. Echter is het soms moeilijk om fysiek naar onze praktijk te komen. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvend online consult aan. Hiermee krijg je persoonlijk advies over een eventuele beugelbehandeling.

Let op: naast het online consult is ook een fysiek bezoek aan onze praktijk een vereiste voor het starten met een beugelbehandeling. Dit bezoek brengt kosten met zich mee, zoals vastgesteld door de NZA.

Foto's van jouw gebit

Om zo goed mogelijk te adviseren hebben wij vijf foto's van jouw gebit nodig. Deze kunnen via het invulformulier worden toegevoegd. Tip: het is handig om iemand anders te vragen als fotograaf, aangezien het lastig is om deze foto’s zelf te maken.

Foto 1: voorkant

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 2: zijkant (rechts)

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 3: zijkant (links)

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 4: onderkaak

Benodigde foto's voor het online consult

Foto 5: bovenkaak

Benodigde foto's voor het online consult

Vul de onderstaande gegevens in

Nadat je de gegevens hebt ingevuld en de foto’s hebt geüpload naar onze website wordt de aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Houd je e-mail goed in de gaten, en controleer ook je spamfolder!

Parmentierstraat 15 3772 MS Barneveld Nederland
Fields marked with * are required
Bestand uploaden...

Bestanden:

  Bestand uploaden...

  Bestanden:

   Bestand uploaden...

   Bestanden:

    Bestand uploaden...

    Bestanden:

     Bestand uploaden...

     Bestanden:      • Ervaring van Rudy

       De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

       26 augustus 2021

      • Ervaring van Saar

       De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

       11 juni 2021

      • Ervaring van Lies

       Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

       16 april 2021

      • Ervaring van Gea

       Mijn zoon en dochter hebben allebei hier een beugel gehad. Allebei een prachtig resultaat! Ook zeer tevreden over de gang van zaken.

       08 april 2021

      Ervaringen van onze patiënten

      Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

      Bekijk alle ervaringen

      • Witte vlekken op tanden na beugel

       23 september 2021

      • Beugel elastiekjes dragen

       02 september 2021

      • Een beugel plaatsen, doet het pijn?

       12 augustus 2021

      • Gezonde kiezen trekken voor een beugelbehandeling

       05 augustus 2021