Voor- en na-foto van beugelbehandeling

Onderstaand vind je de foto’s van een patiënt die is behandeld door Ortho Fleur. Voor de beugelbehandeling worden altijd foto’s gemaakt van het gezicht en het gebit van alle patiënten. Deze foto’s worden gebruikt om een behandelplan op te stellen. Nadat de beugel verwijderd is worden ook altijd foto’s gemaakt. Op deze manier is goed het resultaat van de behandeling te zien.

Voor de beugelbehandeling met headgear en slotjes

Foto voor de beugelbehandeling.

Na de beugelbehandeling met headgear en slotjes

Foto na de beugelbehandeling.

Deze behandeling heeft in totaal twee jaar geduurd. Eerst is ruimte gemaakt voor de hoektanden met behulp van een headgear (buitenboordbeugel). Met de slotjesbeugel zijn binnen anderhalf jaar de tanden netjes op een rij gezet en netjes passend op elkaar gemaakt.

Maak een afspraak

Benieuwd wat Ortho Fleur voor jou kan betekenen? Kom langs voor een kennismakingsgesprek! Klik op de onderstaande knop en maak een afspraak bij Ortho Fleur.

Maak een afspraak

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

 • Ervaring van Rudy

  De sfeer in de praktijk is fijn en je wordt netjes en persoonlijk geholpen. Kortom, Ortho Fleur is een professionele praktijk met kundige orthodontie assistenten.

  26 augustus 2021

 • Ervaring van Saar

  De orthodontist en de assistentes zijn allemaal heel aardig en leggen het altijd heel duidelijk uit. En ik ben super blij met het mooie resultaat!

  11 juni 2021

 • Ervaring van Lies

  Van telefonisch contact, contact bij de balie, de orthodontist zelf tot aan de medewerkers: het is allemaal heel kundig, professioneel, dienstverlenend en klantvriendelijk!

  16 april 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Met een beugel op vakantie

  30 juni 2022

 • Beugel voor- en na foto's

  16 juni 2022

 • Tanden scheef door verstandskiezen

  19 mei 2022

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  05 mei 2022