Voor- en na-foto van beugelbehandeling

Onderstaand vind je de foto’s van een patiënt die is behandeld door Ortho Fleur. Voor de beugelbehandeling worden altijd foto’s gemaakt van het gezicht en het gebit van alle patiënten. Deze foto’s worden gebruikt om een behandelplan op te stellen. Nadat de beugel verwijderd is worden ook altijd foto’s gemaakt. Op deze manier is goed het resultaat van de behandeling te zien.

Voor de beugelbehandeling met headgear en slotjes

Foto voor de beugelbehandeling.

Na de beugelbehandeling met headgear en slotjes

Foto na de beugelbehandeling.

Deze behandeling heeft in totaal twee jaar geduurd. Eerst is ruimte gemaakt voor de hoektanden met behulp van een headgear (buitenboordbeugel). Met de slotjesbeugel zijn binnen anderhalf jaar de tanden netjes op een rij gezet en netjes passend op elkaar gemaakt.

Maak een afspraak

Benieuwd wat Ortho Fleur voor jou kan betekenen? Kom langs voor een kennismakingsgesprek! Klik op de onderstaande knop en maak een afspraak bij Ortho Fleur.

Maak een afspraak

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

 • Ervaring van Daniel

  Ik ben in de afgelopen 2 jaar intensief geholpen door Ortho Fleur en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Dit komt omdat je altijd leuk wordt opgevangen!

  08 september 2022

 • Ervaring van Els

  Ortho Fleur is een zeer nette praktijk, met kundig en vriendelijk personeel. Altijd een vriendelijk en belangstellend praatje bij de behandelstoel.

  22 december 2021

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Een slotjesbeugel, hoe werkt dat?

  08 mei 2023

 • Wat kun je wel en niet eten met een beugel?

  22 maart 2023

 • Spleetje tussen de tanden bij kinderen

  23 februari 2023

 • Een onzichtbare beugel: de voordelen en nadelen

  12 januari 2023