Voor- en na-foto van beugelbehandeling

Onderstaand vind je de foto’s van een patiënt die is behandeld door Ortho Fleur. Voor de beugelbehandeling worden altijd foto’s gemaakt van het gezicht en het gebit van alle patiënten. Deze foto’s worden gebruikt om een behandelplan op te stellen. Nadat de beugel verwijderd is worden ook altijd foto’s gemaakt. Op deze manier is goed het resultaat van de behandeling te zien.

Voor de beugelbehandeling met headgear en slotjes

Foto voor de beugelbehandeling.

Na de beugelbehandeling met headgear en slotjes

Foto na de beugelbehandeling.

Deze behandeling heeft in totaal twee jaar geduurd. Eerst is ruimte gemaakt voor de hoektanden met behulp van een headgear (buitenboordbeugel). Met de slotjesbeugel zijn binnen anderhalf jaar de tanden netjes op een rij gezet en netjes passend op elkaar gemaakt.

Maak een afspraak

Benieuwd wat Ortho Fleur voor jou kan betekenen? Kom langs voor een kennismakingsgesprek! Klik op de onderstaande knop en maak een afspraak bij Ortho Fleur.

Maak een afspraak

 • Ervaring van Jan

  Bij Ortho Fleur heb ik een behoorlijke uitdaging ondergaan wat betreft mijn bovengebit maar alles is boven verwachting goed verlopen met een zéér goed resultaat!

  31 augustus 2023

 • Ervaring van Rosa

  Super blij met het eindresultaat! Ik zou Ortho Fleur aanbevelen omdat ze controle hebben en ze netjes de behandeling afronden.

  07 juni 2023

 • Ervaring van Susanne

  Fijne en goede vakmensen, staan altijd voor je klaar en een prachtig resultaat! dank je wel Ortho Fleur!

  04 mei 2023

 • Ervaring van Floor

  De orthodontisten en assistenten zijn allen zeer vriendelijk en kundig. En flexibel; ik moest best eens een afspraak verzetten en dat ging altijd snel en goed.

  14 september 2022

Ervaringen van onze patiënten

Lees wat onze patiënten over ons schrijven. Klik op de onderstaande knop voor meer ervaringen van patiënten die bij Ortho Fleur in behandeling zijn geweest.

Bekijk alle ervaringen

 • Beugel elastiekjes: alles wat je moet weten

  11 juni 2024

 • Voordelen en nadelen van Invisalign

  07 mei 2024

 • Een beugel, maar nog niet alles gewisseld?

  04 april 2024

 • Scheve tanden door verstandskiezen

  14 maart 2024